Schoolreisje groep 1/2

By | Groep 1- 2, Nieuws

Groep 1/2 is vandaag op schoolreisje geweest naar De Flierefluiter in Raalte. Vanwege een omleiding was het toch nog een behoorlijk eind rijden. Daar aangekomen hebben we eerst de speeltuin verkend en met de cavia’s geknuffeld. Vervolgens gingen we wat drinken en een ijsje eten. Helaas zat het weer niet echt mee en kon er eerst niet buiten gespeeld worden. Gelukkig was er binnen genoeg vermaak op de grote speelzolder. Tussen de middag lekker een patatje gegeten met van die heerlijke saus (mayo) die vaak eerder op was dan de patat. Gelukkig was het droog geworden en konden de kinderen nog eventjes de speeltuin in. Uiteindelijk kwam iedereen moe maar voldaan weer terug op school.

sponsorloop

By | Groep 1- 2, Groep 3- 4, Groep 5- 6, Nieuws

Maandag 19 juni hielden wij onze sponsorloop voor het goede doel. Het was zo warm buiten dat we het binnen in de gymzaal gehouden hebben. We zijn begonnen met een warming up. Daarna mocht groep 1/2 beginnen, wat deden ze dat goed! Na de kleuters was groep 3/4 aan de beurt, deze kinderen moesten een groter rondje. Wat waren ze fanatiek! Als laatste mocht groep 5/6 en ook door zijn heel wat zweetdruppeltjes gevallen. We zullen het bedrag dat de kinderen opgehaald hebben binnenkort bekend maken.

Workshop dansspetters groep 1/2

By | Groep 1- 2, Nieuws

Op dinsdag 6 juni kreeg groep 1/2 een workshop Dansspetters van dansdocente Mareike MacLean. De kinderen deden enthousiast mee in het speellokaal en in no time was er al een soort dansje ingestudeerd. De les ging over zomer en vakantie. We zijn naar heel wat landen gevlogen, gereden of met de trein gegaan.

Thema kriebelbeestjes is gestart in groep 1/2

By | Groep 1- 2, Nieuws

Het thema “Kriebelbeestjes” is vorige week van start gegaan. Buiten waren een aantal kleuters al steeds druk bezig met het zoeken naar beestjes en rupsen. Een nieuw thema was dus snel bedacht. We gaan binnen en buiten zoeken naar beestjes en daar van alles over leren. In de klas staan behalve heel veel boeken over het thema een paar hele mooie ontdekkokers met vergrootglazen erin waarin we de beestjes nader kunnen bestuderen. In de klas en op de ramen verschijnen ook al steeds meer kunstwerken over kriebelbeestjes. Kom dus gerust eens binnen lopen in onze groep.