sponsorloop

By | Groep 1- 2, Groep 3- 4, Groep 5- 6, Nieuws

Maandag 19 juni hielden wij onze sponsorloop voor het goede doel. Het was zo warm buiten dat we het binnen in de gymzaal gehouden hebben. We zijn begonnen met een warming up. Daarna mocht groep 1/2 beginnen, wat deden ze dat goed! Na de kleuters was groep 3/4 aan de beurt, deze kinderen moesten een groter rondje. Wat waren ze fanatiek! Als laatste mocht groep 5/6 en ook door zijn heel wat zweetdruppeltjes gevallen. We zullen het bedrag dat de kinderen opgehaald hebben binnenkort bekend maken.

Workshop dansspetters groep 1/2

By | Groep 1- 2, Nieuws

Op dinsdag 6 juni kreeg groep 1/2 een workshop Dansspetters van dansdocente Mareike MacLean. De kinderen deden enthousiast mee in het speellokaal en in no time was er al een soort dansje ingestudeerd. De les ging over zomer en vakantie. We zijn naar heel wat landen gevlogen, gereden of met de trein gegaan.

Thema kriebelbeestjes is gestart in groep 1/2

By | Groep 1- 2, Nieuws

Het thema “Kriebelbeestjes” is vorige week van start gegaan. Buiten waren een aantal kleuters al steeds druk bezig met het zoeken naar beestjes en rupsen. Een nieuw thema was dus snel bedacht. We gaan binnen en buiten zoeken naar beestjes en daar van alles over leren. In de klas staan behalve heel veel boeken over het thema een paar hele mooie ontdekkokers met vergrootglazen erin waarin we de beestjes nader kunnen bestuderen. In de klas en op de ramen verschijnen ook al steeds meer kunstwerken over kriebelbeestjes. Kom dus gerust eens binnen lopen in onze groep.

Schoolkamp 2017

By | Groep 7- 8, Nieuws

Op dinsdag 30 mei, woensdag 31 mei en donderdag 1 juni is groep 7-8 op schoolkamp geweest naar Scoutinggebouw Jan van Riebeeck in Eefde.

Op dinsdag hebben wij een ruilspel gedaan in de oude Hanzestad Zutphen. ‘s Avonds hebben we pannenkoeken gegeten en hebben we een vossenjacht gehouden met de ouders.
Op woensdag hebben we een GPS-tocht gelopen door Zutphen en hebben we gevaren met de fluisterboot. ‘s Avonds hebben we gebarbecued en een speurtocht door het donker gelopen, afgesloten met een warm en gezellig kampvuur.
Op donderdag hebben we eerst alles weer opgeruimd. Vervolgens hebben we patat gegeten en gemidgetgolfd.

Het was een onwijs gezellig kamp!

Zie hieronder voor een impressie.